Siesta løser oppdrag i 2D og 3D for byråer og direktekunder. Vi ser samarbeid og god kjemi som forutsetning for
et vellykket resultat og strekker oss langt for å komme dit. Om vi lager animasjonsvideo for TV, film til sosiale
medier eller bedriftsfilm, har vi alltid fokus på å utnytte budsjett og ressurser maksimalt.

Slik lager vi animasjon trinn for trinn

Slik lager vi animasjon trinn for trinn

Vi vil bli stilt krav til og stiller også krav til kundene våre når vi er i prosess. Vår arbeidsform forutsetter at man går inn med hud og hår uavhengig av budsjettstørrelse. Her får du en kort introduksjon til en gitt filmprosess.

Din brief til oss

I briefen blir oppgaven forklart til oss, og du belyser behov som du mener er relevante for din film og aller helst en budsjettramme. Basert på briefen vi får av deg gjør vi noen tanker rundt konsept.

Forarbeid

Første oppgave er å finne en god idé og en visuell stil som passer ditt uttrykk. Vi presenterer forslag til design, hva og hvordan historien skal fortelles, manusutkast og budsjett. Alle forberedelser ferdigstilles sammen med deg.

Storyboard

Storybordet er fasit og viser i skisseform den ferdige filmen. Storyboardet må studeres nøye. Endringer og ønsker må inn i denne fasen, hvis ikke kan det gå ut over budsjettrammene – Når storyboard er godkjent går vi videre til produksjon.

Produksjon

Når storyboardet er godkjent gjør vi det levende. I denne prosessen begynner selve animeringen av din film og alt som er avtalt blir til virkelighet. Utkast blir vist underveis og tilbakemeldinger implementert fortløpende i prosessen.

Første utkast

Første utkast av filmen blir presentert. Her er det foreløpig ingen lydeffekter, men vi legger på skisse-voice og musikk. I denne fasen kan man gi innspill og korrigeringer. Når animasjon er godkjent går vi videre til lyddesign og ferdigstillelse av filmen.

Lyddesign

I siste ledd i produksjonen kommer lyddesigneren inn å gjør opptak med voice-artist, legger på lydeffekter og musikk. Filmen ferdigstilles og kjøres ut i ønsket format.

 

Presentasjon

Vi møtes, ser på ferdig film og vurderer resultatet. Mulighetene for endring er der fortsatt, men det er begrenset hvor langt tilbake i prosessen vi kan gå innenfor budsjettet som er satt.

 

Måling av effekt

En animasjonsvideo blir som regel laget for å oppnå et helt konkret mål. Å måle effekten av filmen er viktig for å se om vi har klart å løse oppgaven. Film i digitale kanaler, som for eksempel YouTube gir nesten ubegrensede muligheter for måling av effekt og nedslagsfelt.

Gjengen

Gjengen

Vi er en talentfull gjeng med lang erfaring innen animasjon og historieformidling for alle plattformer. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, faglig kompetanse og kundens verdiskapning, og har spesialisert oss på animasjon som treffer målgruppen.

Christen Roede
Christen Roede

Produsent/regi

Øyvind Hoel
Øyvind Hoel

Animator/designer

Thomas O. Christensen
Thomas O. Christensen

Regi

Kontakt

Kontakt

Adresse:
Thorvald Meyers gate 7
0555 Oslo
Norway

Mail:
ll@siesta.no

Telf:
(+47) 995 20 653

Orgnr:
985775362